Leier tetőcserép. Tökéletes biztonság a fejünk felett.

Termék Toscana Extra

Toscana Extra tetőcserép - A rusztikus, mediterrán stílus

Kapcsolt galéria jön ide

Teljesen egyedi megoldások, valamint a környezettel szorosan harmonizáló tetőszerkezetek kiépítésére egyaránt lehetőséget nyújt a speciális fedőanyaggal ellátott Toscana betoncserép. A klasszikussal ellentétben az úgynevezett különleges extra színezéssel készülnek. Ennek köszönhetően a mediterrán típusú épületek és tetők stílusának megfelelő fedésképet biztosítanak. Az Extra tetőcserepeknél az izgalmas formát a színek sokfélesége teszi még változatosabbá.

Leier betoncserepek legfőbb előnyei:

  • letisztult vonalvezetésű formavilág
  • gyorsan, gazdaságosan építhető
  • stabilan ellenáll a szélsőséges időjárásnak

A Leier tetőfedő rendszerek gazdaságos és esztétikus tetők kialakítását teszik lehetővé, betoncserepeink bármilyen építészeti megoldással jól harmonizálnak. A hullámos Leier cserepek elsősorban védelmi funkciót látnak el, hiszen a megépített tetőnek az az elsődleges feladata, hogy az időjárás viszontagságaitól megvédje az ingatlant. Természetesen jogos elvárás, hogy a tető amellett, hogy 100%-os védelmet nyújt, még legyen szép is. A Leier betoncserepei ennek az igénynek is maximálisan megfelelnek.

A letisztult vonalvezetés és az elemek tökéletes illeszkedése gyors és gazdaságos tetőfedést tesz lehetővé. Szükség is van a pontos és megbízható illesztésekre, napjaink olykor teljesen kiszámíthatatlan időjárásának köszönhetően előtérbe kerültek azok az építőelemek, amelyek extrém körülmények között is biztos védelmet nyújtanak a házaknak. A Leier Toscana betoncserép az esőnek és a szélnek ugyanúgy ellenáll, mint a nagy melegnek.

A többszörösen felületkezelt, nagy hullámú Toscana betoncserépre 50 év garanciát vállalunk. A Leier cserepei több évtizedre szólnak, biztosak vagyunk a tartósságában, hiszen mi gyártottuk, tudjuk, hogy miből van, és hogy mit bír. A betoncserepeink rendkívül szilárdak, és ez a tulajdonságuk, valamint a vízzáró képességük és a fagyállóságuk az idő előrehaladtával csak nő.

A Leier építőelemekhez az alapanyagokat gondosan válogatjuk össze, a saját magunk felé támasztott rendkívül szigorú elvárások miatt csak a legjobb anyagokkal dolgozunk. Ennek köszönhető, hogy a garantáltan méretpontos Toscana betoncserepek a hőmérséklet gyakori ingadozása ellenére sem vetemednek. Az egymáshoz tökéletesen illeszkedő betoncserepek nagy nedvesség hatására sem veszítenek szilárdságukból, alakjukat és méretüket ekkor sem változtatják.

Víz, cement, homok és vasoxid alapú színezőanyagok keverékéből áll a Toscana betoncserép, a természetes alapanyagok és a környezettudatos gyártási folyamat nálunk nagyon fontos. Legyen szó bármilyen Leier építőanyagról, vagy építőelemről, kizárólag környezetbarát anyagokat használunk fel az előállítás során, a régi, elhasznált, vagy sérült betoncserepek nem jelentenek kockázatot a környezetre, feldolgozhatók és újrahasznosíthatók.

Bármilyen rendeltetési célú épület tetőfedésére alkalmasak a Leier betoncserepei, nálunk biztosan megtalálja az elképzeléseinek megfelelő cserepeket.

További termékinformációkért kérjük, keresse fel az Önhöz legközelebb lévő viszonteladó partnerünket!

Mediterrán épületekhez Gyorsan építhető Gazdaságos megoldás Stabilan ellenáll a szélsőséges időjárásnak

 

Ide jön az 1. Youtube videó Ide jön a 2. Youtube videó

 

Toscana Extra színek

Palazzo

Cappello

 

Hullámos cserepek elemválasztéka

TípusBeton alapcserép*Szegélycserép balos/jobbosSzellőzőcserépKúpcserép* (kúpcseréprögzítő kapoccsal)Kezdő kúpcserép**Hármas elosztó kúpcserép**
 
Színcsoport basic, classic, extra,lux basic, classic, extra,lux basic, classic, extra,lux basic, classic, extra,lux basic, classic, extra,lux basic, classic, extra,lux
Méret (cm) 33 x 42 35,5 x 42,2 33 x 42 42 x 25,5 x 10,4 24 x 38 x 10 35,8 x 42,4 x 20,1
Elemszükséglet (kb.) 10 db/m2 3 db/ fm 20 db/100 m2 2,7 db/ fm 1 db/ élgerinc 1 db/konytcsúcs
kg/db 4,5 6,3 5,3 3,6 4,2 6
Raklap Leier tégla raklap Leier tégla raklap Leier tégla raklap Leier tégla raklap Leier tégla raklap Leier tégla raklap
db/raklap 240 42 44 160 48 40

* 5 db-os kötegben kerül értékesítésre

** A termék ára tartalmazza a szükséges kúpcserép rögzítő elemet. 

Műszaki adatok

Tetőhajlásszög 22°-tól*
Tetőlécméret minimum 30x50 mm*
Méret 330 x 420 mm
Tetőléctávolság maximum 34 cm*
Tömeg 4,5 kg/db
Átfedés minimum 8 cm, tetőhajlásszögtől függően*
Profilmagasság 36 mm
Szükséglet átlag 10 db/tető m2*
Névleges fedési szélesség 304 +- 5 mm

* alkalmazástechnikai útmutató szerint

Ez is érdekelheti jön ide