Leier tetőcserép. Tökéletes biztonság a fejünk felett.

Termék Lux

Lux tetőcserép - Csillogó elegancia

Kapcsolt galéria jön ide

Prémium kategóriás, magasfényű cserepeink változatos szín és formavilággal teszik egyedi stílusúvá a megépített tetőt. A Lux betoncserepek nemcsak egyedi felületi kezelést kapnak, az extrán tartós színért a gyártás szinte valamennyi fázisában többet teszünk. Ragyogó fény, luxus megjelenés valamint kiemelkedő védelem jellemzi a környezeti hatásokkal szemben. Elérhető a mindig divatos fekete és sötétbarna színekben.

Leier betoncserepek legfőbb előnyei:

  • letisztult vonalvezetésű formavilág
  • gyorsan, gazdaságosan építhető
  • stabilan ellenáll a szélsőséges időjárásnak

A Lux betoncserepek formavilága és vonalvezetése letisztult, a belőlük kirakott tetőn a tökéletes íveket nem törik meg lépcsők, vagy hézagok. A cserepek ívelése ugyan esztétikai szempontból sem elhanyagolható, de még ennél is fontosabb, hogy az ívelésnek köszönhetően a tető átszellőzése is megoldott. Ez a nyári melegben számít igazán, hiszen az optimális szellőzésnek köszönhetően az alsó szerkezetek kevésbé forrósodnak át a nyári hőségben.

A Lux betoncserepek nagy felületű építőanyagok, és ez gyors, gazdaságos építkezést tesz lehetővé, a cserepek felületén kialakított vízvetők ráadásul védik a tetőt a vízfelkúszással szemben.

Ezeket a cserepeket Magyarországon gyártjuk, és minden kétséget kizáróan európai minőségű termékről van szó. Az európai szabványoknak teljes mértékben megfelel, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a kiérdemelt CE jelölés. Mindegy, hogy mennyire szélsőséges és változékony az időjárás, a Lux betoncserepek minden körülmények között állják a sarat.

A Lux cserepeink összesen 2 különböző színben nyújtják a legmagasabb minőséget vásárlóinknak, az alapanyag mellett a cserép a különleges bevonatának köszönheti a tartósságát.

A Lux cserepeket a Leiernél két réteggel vonjuk be, az alapréteg biztosítja a tapadást, valamint az egyenletes felületet a második, speciálisan magas fényű rétegnek. A két réteg együtt teszi különösen ellenállóvá és tartóssá a Lux betoncserepeket, a többrétegű bevonatrendszernek hála nemcsak tartós, hanem könnyen kezelhető és roppant fényes betoncserepeket kapunk.

Prémium kategóriás, magasfényű cserepeink változatos szín- és formavilággal teszik egyedi stílusúvá a megépített tetőt. A Lux betoncserepek nemcsak felületi kezelést kapnak, a tartós színért a gyártás szinte valamennyi fázisában teszünk, a betoncserepet már anyagában is színezzük.

Betoncserepeink prémium minőségű építőanyagok, amelyeket magas szakértelem mellett, természetes alapanyagokból hozunk létre. Értékálló cserepek létrehozása a célunk, erre természetesen a gyártási folyamat valamennyi szakaszában kínosan ügyelünk. A környezetvédelemre is odafigyelünk a betoncserepek előállítása során, a modern technológiának köszönhetően a gyártás energiaigénye kicsi, a folyamat zárt.

Szerkezeti sajátosságai miatt minden Leier betoncserép rendkívül magas szilárdsággal rendelkezik, ennek köszönhetően nem vetemednek az idők folyamán. Nedvességet szinte egyáltalán nem vesz fel, és a téli hidegben sem károsodik, tekintve, hogy fagyálló termékünkről van szó. Jöhet szélvihar, vagy nagy havazás, a méretpontos, tökéletesen illeszkedő elemeknek hála, az elemek még kritikus körülmények között is biztosan a helyükön maradnak.

További termékinformációkért kérjük, keresse fel az Önhöz legközelebb lévő viszonteladó partnerünket!

Magas színvonalú épületekhez Gyorsan építhető Klasszikus stílus luxus kivitelben Stabilan ellenáll a szélsőséges időjárásnak

 

Ide jön az 1. Youtube videó Ide jön a 2. Youtube videó

 

Lux színek

Sötétbarna

Fekete

 

Hullámos cserepek elemválasztéka

TípusBeton alapcserép*Szegélycserép balos/jobbosSzellőzőcserépKúpcserép* (kúpcseréprögzítő kapoccsal)Kezdő kúpcserép**Hármas elosztó kúpcserép**
 
Színcsoport basic, classic, extra,lux basic, classic, extra,lux basic, classic, extra,lux basic, classic, extra,lux basic, classic, extra,lux basic, classic, extra,lux
Méret (cm) 33 x 42 35,5 x 42,2 33 x 42 42 x 25,5 x 10,4 24 x 38 x 10 35,8 x 42,4 x 20,1
Elemszükséglet (kb.) 10 db/m2 3 db/ fm 20 db/100 m2 2,7 db/ fm 1 db/ élgerinc 1 db/konytcsúcs
kg/db 4,5 6,3 5,3 3,6 4,2 6
Raklap Leier tégla raklap Leier tégla raklap Leier tégla raklap Leier tégla raklap Leier tégla raklap Leier tégla raklap
db/raklap 240 42 44 160 48 40

* 5 db-os kötegben kerül értékesítésre

** A termék ára tartalmazza a szükséges kúpcserép rögzítő elemet. 

Műszaki adatok

Tetőhajlásszög 22°-tól*
Tetőlécméret minimum 30x50 mm*
Méret 330 x 420 mm
Tetőléctávolság maximum 34 cm*
Tömeg 4,5 kg/db
Átfedés minimum 8 cm, tetőhajlásszögtől függően*
Profilmagasság 36 mm
Szükséglet átlag 10 db/tető m2*
Névleges fedési szélesség 304 +- 5 mm

* alkalmazástechnikai útmutató szerint

Ez is érdekelheti jön ide